fbpx

Enter your keyword

BOROK

Crama noastră este situată în comuna Biharia, Județul Bihor. Vinurile sunt reprezentarea perfectă a zonei în care ne aflăm și a filosofiei producției. Zona are o lungă istorie în cultivarea strugurilor albi și roșii, iar compoziția solului și condițiile climatice sunt prielnice pentru obținerea vinurilor de înaltă calitate. Facem tot ce ne stă în putință pentru ca fiecare soi să își atingă maximul de potențial, iar noi să putem oferi vinuri de neuitat.

Oamenii, via, solul și climatul – toți acești factori oferă contextul perfect pentru a crea vinuri deosebite. Creativitatea și curajul nu sunt îndeajuns pentru a redefini un clasic. Este nevoie de rădăcini adânci plantate într-un sol puternic. Este nevoie de experiență, cunoaștere și mândrie față de munca depusă.

Vinurile noastre sunt în prezent împărțite în 3 game. În viitor, pe măsură ce via se va dezvolta vom adăuga și alte game.

DA-RA-BO-NT este prima gamă de vinuri a familiei noastre prin care consumatorii pot face cunoștință cu specificul zonei Biharia și cu abordarea pe care o avem față de procesul de vinificare. Vinurile din acest palier sunt proaspete, expansive, închise cu dop metalic și gândite consumului imediat.

Mezzin este o gamă de vinuri perlante, prima de acest fel din județul Bihor, care conține vinuri albe și rosé, îmbogățite cu dioxid de carbon. Sunt niște vinuri proaspete, ușoare, ideale pentru răcorire înainte de o masă sau la o întâlnire cu prietenii.

Sprizz reprezintă o altă inovație a familiei noastre și dorește să elimine tabuurile asociate consumului de șpriț. Sortimentele alb și rosé lansate în vara anului 2021 sunt niște băuturi slab alcoolizate, doar 6%, ambalate la doză, excelente pentru ieșirile în aer liber.

Urme este cea de-a doua gamă a familiei și vine să exprime mai în detaliu potențialul nostru ca și producător, preocuparea continuă față de zona din care provenim și atenția sporită pe care o acordăm an de an viei. Vinurile din gama de mijloc, Urme, sunt gândite a fi niște vinuri gastronomice, dedicate sectorului HoReCa și magazinelor de specialitate.